April 2, 2012

ABC : Apiz + Bella = Comel

Assalamualaikum !

Wehee ~ 
Just nak cakap harini saya happy baca latest post blog Bella , hehe .
Dengan ini , saya mengucapkan tahniah kepada Apiz dan Bella .
Aku yang excited hehe .

So Apiz , lepas ni jaga Bella baik baik yeah .
Bella , tambah lagi tahap kecomelan anda yeah .
Aku doakan korang kekal sampai lepas mati , amin .
020412

*Yeahh happy sangat-sangat ! ='D

Last payyper !

Assalamualaikum !

First of all , saya nak minta maaf dekat mak saya sebab last paper for final exam hari tu saya tak dapat jawab dengan baik .
Course CSC159 : Computer Organization yang banyak memakai Assembly Language .
Paper itu susah sikit bagi saya dan memang senang bagi orang yang pandai .
Err mak , adik rasa adik repeat paper ni next sem .
So , sorry awal-awal !

Tapi adik boleh jawab Calculus ! Hehe :DD

Last but not least , ... insyaAllah jumpa lagi next sem .
ACS1102E yang awesome !


*Hmm =/
**Jangan disangka post warna-warni macam ni bermakna saya happy , huhu -,-