September 30, 2012













Awak tak perlu berubah untuk kekalkan hubungan kita .
Awak cuma perlu jadi diri sendiri .
Itu dah memadai .
Back to normal please ?
:'(














September 24, 2012

Special for you , my love ♥

Assalamualaikum !
Wehee apa khabar semua ?
Post ni tak ada apa pun .
Just nak pesan dekat orang-orang tertentu .

Err kalau boleh janganlah cuba pisahkan saya dengan Ikhmal Hariz bin Ahmad Jamil .
He is mine ! Ulangan , jangan pisahkan saya dengan Ikhmal Hariz bin Ahmad Jamil !
Kenapa korang kisah sangat pasal kitorang ?
Suka dia ? Tak ada lelaki lain ?
Please , jangan nak sibuk boleh ?
Yes memang dia pernah buat salah .
And aku sendiri yang buat keputusan untuk terima dia balik .
So apa-apa jadi pun , biar dia ulang balik benda lama tu , aku yang tanggung .
Even mak aku pun tak cakap apa-apa pasal dia , mak aku okay je dengan dia kot .
Yang korang lebih lebih mengalahkan mak aku ni kenapa ?
Biarlah aku sakit hati ke , terasa hati ke , aku sorang yang rasa okay ?
Honestly aku tak suka kalau ada orang sibuk hal hidup aku , family aku , and pasal kami .
So , biar kitorang yang settle apa-apa masalah antara kami okay ?
Thank you , and sorry if terasa hati ke apa-apa jelah ~

For you , Ikhmal Hariz bin Ahmad Jamil .
Saya minta maaf sebab buat awak sedih (walaupun bukan saya sebenarnya) .
Saya harap semua tu dijadikan sebagai dugaan je okay ?
Awak , awak , saya sayang awak seorang sahaja .
Ulangan , saya sayang awak SEORANG sahaja !
Biar masa yang pisahkan kita , masa kita dah tak bernyawa .
*Jiwang ? Biarkan ~
Biarlah satu dunia ni pun tahu yang saya sayang awak .
Biar je semua orang tau yang awak tu hak milik saya .. dan family awak .. okay ..
Hehe saya harap sangat supaya kita kekal sampai bila-bila .
Amin . Awak , saya nak selalu ada dengan awak .
Saya happy dengan awak , saya rasa hidup bila awak ada di sisi saya .

Thank you sebab selalu buat saya happy , awak buat saya senyum bila saya sedih , hilangkan tension saya , susahkan diri awak untuk senangkan saya .  
Thank you sebab sayang saya , terima saya yang serba kekurangan ni :'( 
Thank you sebab jaga saya , setia dengan saya . Thank you untuk semua , awak .
Sorry saya tak reti pujuk awak :'( Sorry selalu susahkan awak , buat awak marah , buat awak tension , buat awak sedih , penat ... :'( 
Argh teruknya saya -.- Sorry sangat-sangat .

Ah , apa-apa pun saya sayangkan awak sangat-sangat :')
Tak kisah orang kata apa pun pasal saya , awak , kitaa ...

*Ps : Bercinta ni perlu jujur , saling percaya , ikhlas , setia , ... etc (yang baik-baik je)
**Ps lagi : I love you Ikhmal Hariz ! Only youuuuu .. 1D kejap :3

Baju , beg , pose aku . Semua sama je -.-
Gambar terawal kami

Masa ni makan malam dekat Foodies Fare , celebrate birthday Mr Apish .
Tapi meja kitorang diasingkan ~
:(

Kiri : Mr Ikhmal yang capture , tengah isi borang permohonan wakil calon .
Wakil calon JPP Ikhmal Hariz
Kanan : Saya yang capture masa Open House MPP :3
Ada improvement , dah pandai senyum

Kiri : Malam Jumaat (lupa tarikh) , malam sebelum Open House MPP tu . 
Baru lepas gaduh :(
Kanan : Open House MPP lagi , suka awak senyum

Dua-dua saya yang capture , suka sangat awak senyum

Cincin beli dekat Lumut , lol tak mampu la mahal cam Bella .
Hehe saya punya cincin terukir "Ikmal" and dia punya "Alyn" .
Walaupun tak muat (besar) , pakai je :3

*Okay sorry gambar banner dekat atas kaki cacat sikit -.-
I love you and only you Ikhmal Hariz bin Ahmad Jamil :*

Thank you , assalamualaikum .


September 5, 2012

Team Beraya 2012

Assalamualaikum semua !
Hehe apa khabar ? Lama gila ouh tak update blog ni .
Berhabuk dah kot -.-

So nak story mory ni , hehe best :)
Apa yang best ? Hehehe 3:)

Hari tu [Sabtu , September 1st] hampir satu kelas kitorang pergi beraya . Hehe berapa orang eh ? Kejap lupa -.-
Aku , Alya , Bella , Husna , ET , Umi , Ika , Apiz , Amir , Faiz , Syuk , Jenab , Azril , Mueiz , Hariz , Ery , Naqiu dan Daus .
Heh , kira berapa orang situ . 18 kan ?
First time keluar ramai-ramai cam gitu .
3 kereta ouh , Avanza and 2 Viva .
Dari awal lagi taknak naik Avanza sebab aku tahu akan duduk belakang .
So aku naik Viva , Alya drive :)

Mula-mula kitorang pergi rumah Umi dekat Kg. Gajah .


 Gambar dengan Alya ni je yang ada :)



Okay , cukup semua gambar di rumah Umi .
Rehat kejap , ni gambar dalam kereta plak hehe :D


Okay habis iklan .

Lepas pergi rumah Umi , kami gerak ke rumah arwah atuk Jenab .


 Aku taktau apa motif 'awek' sorang sesat dekat belakang tu haha .
Rumah ni paling best sebab terasa la suasana kampung :)
Hee lepas tu kitorang gerak pergi rumah Ery .
Tapi sebelum tu singgah masjid , solat Zuhur .


Masjid ni sangat best sebab sejuk , ada aircond hehe .
Rasanya Hariz jadi imam kot masa ni kan ? Kan ?
Haa then kami teruskan perjalanan ke rumah Ery .
Sampai je dekat simpang rumah Ery tu , satu kereta aku menjerit .
Laut ~ Laut ~
Bapak ahh best gila rumah dia dekat laut ~
So aku dengan Bella pun buat sesi photoshoot dekat laut tu :DD


Heii semua tak percaya kitorang beraya dengan bas ?
Okay memang lah sebab aku dah mention awal tadi , 3 kereta -.-
Aku dengan Bella jumpa bas ni masa jalan-jalan
And gambar ni memang cerah sebab kitorang tak reti nak adjust DSLR Naqiu
Haha -,- 
 





 Then Apish datang cari Bella , auww jealous T_T
Haha gambar yang dah nampak tu , Apish la yang adjust balik haha .
Eh , diorang siap buat pre-wedding photoshoot lagi tau :3
Haishh rugi tak angkut Mr Ikhmal hehe .
Tak apaa :3
Then kami gerak ke rumah Hariz weee ~

  
Rumah Hariz paling best sebab ada chicken chop and spaghetti .
Then ada mashed potato , coleslaw , puding .
Perhh lapar ~



 Pasaipa entah depa dok berani sangat pegang arnab tu -.-


Paling suka gambar ni sebab semua orang nampak ceria :3
Hee lupa masa ni Azeera , Que and her bf join the club .
So dah 21 orang kot :3
Then gerak rumah aku wee ~
Sorry la rumah aku kecil je hee -.-


Satu gambar je dah cukup hehe .

Thank you korang sudi datang rumah aku :)
Eh thank you semua sebab buat aku happy even masa tu tengah down gila .
Tapi malam tu aku happy balik sebab kembali ke pangkuan ...
Hehe thank you sangat-sangat .
And sorry if ada susahkan korang or buat korang terasa hati .
Next year buat rombongan lagi okay ?
Saaaayang korang :)

Sekian , terima kasih .
Assamualaikum :3