October 31, 2012

Part III - Awesome !

Random photos :D
Enjoy okay , abaikan gambar yang buruk -.-


Gambar bawah ni banyak dengan classmate | ex-classmate .
And banyak ditangkap masa lect tak ada dalam kelas .
Nampak tak bosan dalam kelas ? --'
Celebrate bday Naqiu :)
Eh heyy , ni first keluar dari UiTM sem 3 ni .
:)
Okay aku tak reti main ni tapi best :)
..and first karaoke for this sem , tempat baru : The Prinz



Hee okay ni first event anjuran DiSK sem 3 ni .
Annual Grand Meeting (AGM) DiSK 2012 :)
Sesi penerimaan jawatan , hei hye saya Cik Setiausaha :)
AMT lama & baru :)



Tu first event , ni 2nd event .
Ekspedisi Bukit Larut :)
DiSK 2012 awesome ~



..and ni 3rd event .
Haa semua event ni dianjurkan selama 3 hari berturut-turut tau .
Annual Grand Meeting - Sept 7
Ekspedisi Bukit Larut - Sept 8
Induksi Tapah - Sept 9
Yeah last event DiSK untuk sem ni , Induksi Tapah :)
Yoo time untuk jumpa junior !
Okay sampai je terus makan -.-
3 Alyn , cukup tak ? Alyn Oren , Alyn Turqoise , Alyn Purple



Hee ouh yeah sem 3 ni saya join SMF :)
SMF - Sekretariat Mahasiswa Fakulti
Tapi rasa macam sekretariat Interim MPP , hehe .
Sangat seronok berkerjasama dengan diorang .
So ni gambar kami sepanjang menjadi SMF :D
Taklimat Program Singgah Sahur :D
Sempat jgak bergaya dengan kereta daddy Fisal :3
Kami semua SMF abg Daus :)



Okay ni cerita raya plak :)
Mula-mula beraya dengan classmate :D
Sorry yang sekerat-sekerat tu -.-
Perasan tak setiap kali keluar mesti makan dulu ? -.-
Rumah Jenab ni :D
Ni area rumah Ery , best dekat laut :D
Jangan salah faham -.- Cukup gedik


Tu raya dengan classmate , ni raya dengan Mahasiswa Gemilang :D
Venue : Bilik MPP hehe :D
Daddy's back , haha
Geng baju putih :3



Heyy lupa plak .
Yang ni paling best !
Keluar dengan kenalan baru :3
Ni first keluar dengan diorang :3 Bella dan Acad tiada dalam gambar -.-
Ni pun best , midnight movie dengan diorang :')
Kawan baru lagi :D Ni masa nak habis sem dah :(
Cuba teka dekat mana ? Err , lalala . Tiada dalam gambar : Macha
Yes , Cameron Hoghlands ! Masa ni semua dah habis final :)
Tempat yang dah lama nak pergi , akhirnya .. :')



Dan event terakhir yang saya join ialah trip OC ke Ulu Kenas .
Eheh saya bukan OC , tapi abg Nazri yang ajak .
Biarlah ~
Best , mandi sungai :3
Bestfrind : Perasan tak semua peristiwa terjadi dia selalu ada ?



So .. berakhirlah sem 3 :(
Eh tak habis lagi lahh post ni hehe .
Okay ni perkara paling best terjadi sem 3 ni .
Mengenali si dia , dan ..
June 25 2012 , 6;40 pm .
2 pasang sebenarnya :D
Suka gambar ni ^-^
First Skype , okay tak reti senyum lagi kannn
Ada sejarah di sebalik google acc dia .. Thank you :D
Terharu :')
Skype semalam :) Suka tengok dia senyum hee
 So sekarang dah 4 bulan 6 hari dengan dia .
Harap kekal sampai bila-bila , amin .
Ye semua orang buat silap , semua pasangan akan bergaduh .
Dah , tak boleh cerita banyak-banyak .
Nanti stalker mula bergossip , lalala ~

Thank you sudi scroll sampai bawah .
Assalamualaikum :)