March 13, 2013

Semester 4 Part I

Assalamualaikum semua hehe :p
Lama tak dengar cerita ye ? Maklumlah semua busy hehe :3
So pejam celik pejam celik dah nak habis sem dah ni woi , next sem last week dah .
Sem ni tak sempat nak cerita apa-apa sebab busy dengan KOSISWA hehe .
So malas nak cakap apa , ni dia gambar-gambar sepanjang part 4 berada di UiTM Seri Iskandar .

Masa ni kami balik kampus awal seminggu so marayau je kerja :3
Kami bertiga ke sana ke mari tidur bersama-sama uuuuu ~
 So this is me .
Ada yang kata gambar aku ni menggoda .
Err -_-
 My Double B :*
Biha & Bella
 My birthday present bought by my boy , Ikhmal Hariz .
Thank you sayang :*
*Nama dia Choki & Chicky :p

Haish merayau je kerja -_-
 Bas kosong uuuu ~
 Merah itu SMF :3
Haha masa ni kami tengok MDS , saja kacau OC :)

Lepas MDS kami overnight ke Penang yeahhh ! :3
Sebelum tu tengok wayang cerita Breaking Dawn Part II .
Hehe teringat Jimie cakap "Youu kita kena tipu tau"
Haha masa tu part yang ingatkan Alice dah mati tu -_-
 Batu Ferringhi :)

 Ouh ouh lupa , sem ni kami join KOSISWA .
Mula-mula kami promote pakej photography .
Pakej untuk graduan yang nak gambar formal .
 Haha nampak dekat situ orang lain yang grad , orang lain yang sibuk .
Hehe :3
 Akhirnya saya grad dah :)
Kami share duit bagi bear ni dekat abg Shah .
Hee lupa apa nama bear tu -_-
Haa testing pakai blazer :3 Besoo wei -_-
Bunga ros tu plak mok mok saya bagi :D
Thanks again sayang :*

Lepas tu kami ke Kedah weee ~
Ada seminar KOSISWA , tapi gambar bawah ni random :3
 Kontroversi kan ?
Hehe :)
 My boss my hero , cee haha :p
 Best !

Then kami pun memulakan perniagaan di RTC Gopeng :)
 Menggoda .. tak ?
Haha tak ada function -_-
 Err model KOSISWA ..
Boleh tak ? Haha
Ni model RTC plak haha .
Seronok dapat banyak belon free :)
 Oleh sebab dadih tak habis jual dekat RTC tu , kami bawa ke Anggerik :3
Best jerit "Dadih sedap .. Nak ? Bukalah pintu !"
Haha macam-macam lah lagi , merepek je .
Tapi tu yang best , jual berapa dadih je pun .
Tapi yang menjualnya kemain ramai :)
Ni second day , jual dadih dekat Bakawali plak kot .
Entahlaa ~

 Next , kami ada buat promotion untuk tarik ahli baru KOSISWA .
Kami buka booth di setiap fakulti :)
 Ni plak promotion dekat pasar malam :)

 Okay lari kejap dari KOSISWA .
Uh uh , lupa plak .
Awal sem hari tu DiSK ada anjurkan competition , national level kot :)
PROMED . PROMED ? Apa tu ?
PROgramming & MultiMED Competition .
Oh my , sangat best walaupun saya hanya jadi AJK .
Wee tak mampu lah nak join jadi peserta kaaaaan :p
So ni antara peserta yang masuk :)
 Wee belakang tu Stoooges , my fav team .
Sebab mereka ni semua Malay (ada yang kacukan) dan pesaing paling hebat dengan Holy Strike . Uuu Holy Strike team dari UTP yang lead scoreboard dan Stoooges ni lah yang kejar mereka . Ouh yeah Stoooges ni dari UiTM Perlis .
 Ni semua team yang ada dekat Lab 1 je :p
Uuuu ~ scoreboard :)

 Haa ular ni dijumpai di luar tingkap bilik aku :(
Seram sih , orang ketuk-ketuk tingkap bilik aku suruh tutup tingkap .
Semua menjerit .. err termasuklah aku .
Cuak kot -_-
 Seminggu lepas tu ada lipan besar plak dekat bilik hujung floor aku juga .
Besar nak mampus lipan tu .
Liat ngat nak mati nya pun .
Atikah yang bunuh pakai batang penyapu .
Yucks !
Hee lepas tu keluar lagi dengan family KOSISWA & OC & Interim MPP 2012 
:p
 Hehehe
:p
 Best !
:)
 Haha sweet tak ? 
:p

 Eh kejap , tersesat plak gambar bawah ni .
 Ni jamuan makan AJK PROMED , hehe .
Mostly budak kelas aku ACS1104A .

Next , gambar korporat KOSISWA .
Pasangan paling banyak gaduh :p
Haha tak adalah , satu-satunya pasangan yang ada dalam family KOSISWA .
Yeke satu ? Ada kot yang lain sorok-sorok dan gossip hangat :p
Ikhmal Hariz & Nor Fazlin 
:)
Kenapa aku nampak lagi gemuk
:(
 Grr ~

 Ni plak masa PC Fest hari tu , ni gerai KOSISWA .
Pantang je nampak kamera -_-

 Ouh yeah lepas tu kami ada berkelah di Ulu Kenas , BBQ sana :p
Lepas tu main bowling dekat MyDin Mall hehe 
:3
 Memusnahkan sand castle yang diorang bina sendiri -_-
 Hehehe :p
 Handsome boy saya 
:*
 Aku dipanggil 'belacak' sebab .. err sebab dok berjemur tak berendam :p
Belacak + Ketam = ??
Hehehe biarlah :p
Tudia mai dah rambut 'wempitz' dia tu -_-
 They complete me .
My love and my BFFs :)
 Uuuu ~ Bowling time !
Bella sorang je tak main , huh LOSEEEER !
 Si ketam tu suka hati je posing cam gitu ouh ~
 Gewdiks ~
 Hehehe :)
 Awi dan anak-anaknya .
Tiada dalam gambar : WMS :p

 Ni masa Perdana Menteri datang kampus kami .
Hehe kami buka gerai lagi :p
Sebenarnya ada lagi beberapa event .
Pengambilan Ahli Baru KOSISWA & OPKIM .
Haa gambar LDK Part 4 ni pun tak ada lagi kan ?
Tapi gambar dia banyak sangat , so tunggulah post akan datang .
So tunggulah 'Semester 4 part II' :p
Hehe daa semua ~

Assalamualaikum :)