April 27, 2013

Semester 4 Part III

Assalamualaikum semua ! :)
Hehe post ni merupakan sambungan daripada post sebelum ni .
Apa lagi eh yang berlaku masa part 4 ni ?
Jeng ! Jeng ! Jeng !
Hehe :D ini post pasal fakulti plak , asyik KOSISWA je .

Malam Pra-Graduan & Majlis Anugerah Dekan FSKM 2013 .
Tema majlis ni ialah Purple & Corporate .
 Ahh so petang before malam tu ada raptai .
Guess what ? Aku kena jadi usher lagi -_-
Tapi kali ni bukan usher iringan VIP , tapi usher hadiah plak :3
Oleh sebab dah tak ada baju untuk malam tu .. err pakai baju usher event KOSISWA hari tu haha biarkan :p
 Masa rehearsal tu tak buat apa so kena tiup belon >_<
 Kami yang terakhir dapat makan , dah sibuk sangat atas pentas tu .
Nasib baik caterer tu tak bersihkan lagi meja ni , sobsob .
 Abaikan ~ Biarkan ~
 Mission Impossibru .. wait .. what ?
 Okay diam ni memang saja tutup mata , biarlah ;o
 Mereka semua gila *walaupun ada yang baru kenal :D
 AJK *ada yang nyibuk :p

So ni je untuk post kali ini , haha .
Takut nak letak banyak sangat gambar nanti berat dan hang macam post pertama hari tu .
So , sikit-sikit ye :3

Thanks for stopping by , assalamualaikum .

April 26, 2013

Semester 4 Part II

Assalamualaikum semua !
Hehe sorry lambat sikit sambungan post hari tu :3
So post ni lebih kurang sama lah macam post hari tu , banyak gambar .
Post ni aku khaskan untuk event KOSISWA - Pengambilan Ahli Baru .
Gambar yang aku masukkan , yang pasti semua ada muka aku haha :p
So ni dari DSLR 1
Ini gedik namanya :p
Alahai rinduuu :3
Usher PM Razak -_- Gulp !
Bersama tetamu *random
Nampak gemuruh di situ -_-
Sempat plak pandang DSLR :p

Habis DSLR 1 , here we go DSLR 2 plak :)
Biarkan ~ Biarkan ~
Pn Lin mama kami :)
Photobomb -_-
Abaikan Abg Shah dekat belakang tu haha :p
 Hee DSLR 2 habis , last DSLR Abg Megat :)
Ini semua POYOOOO
 Ketua Keselamatan & Ketua Sambutan .
Nak tau apa beza dua gambar tu ?
Tengok macam mana dia senyum :D
Hehe bergabung , meletup !
Haha tu je untuk post kali ni .
Nantikan Semester 4 Part III -_-

Haha terima kasih menjenguk .
Assalamualaikum :3