December 19, 2013

Cuti Kerja

Assalamualaikum semua .
Okay hari tu dah cerita pasal kerja , kali ni nak cerita pasal cuti kerja plak .
Cuti kerja tu maksudnya weekend la , haha .
Jalan-jalan dengan mak , dating , .. ops ! Heeee :D

 Hikhik masa ni i jadi driver untuk mak and her gang baca Yasiin dekat Menglembu .
OMG nervous tau bawa nyawa orang bebanyak ni , emm .
Balik dari baca Yasiin tu , diorang ajak pergi pasar pagi dekat Batu Gajah .
Emm baru Alyn tau , dari mana datangnya trait suka berjalan ni .
Lalalalala ~
Masa dekat pasar pagi tu memang kelakar sangat sebab ramai orang especially peniaga dekat situ tegur kami semua yang berpakaian serba putih , ecewahh ~
Ouh lupa bagitau , majlis baca Yasiin tu kira macam marhaban la so ustazah pesan semua kena pakai serba putih .

So masa dekat pasar pagi tu , kebanyakannya tegur kami ..

"Haii , baru balik Mekah ke ?"
"Ni baru balik umrah ke ?"
Dan yang paling tak boleh blahnya ada bro tu tanya mak ..
"Ni pengantin baru ke makcik ?" - sambil tunjuk ke arah Alyn .
Eh eh dia ni lebih plak kan -.-
Tapi tak apa , practice dulu wahahahaha :p
Bagi Alyn plak , kami ni tak ubah seperti bunian .
Cukup 7 orang , muahahaha :3



Hehe masa ni Alyn dating dengan Mayrie (Farie & Mayra) .
Alaa lepak-lepak , exchange movies je heee .
Plan nak keluar ramai-ramai tapi macam biasa lah , kitorang je la yang kaki merayap .


 Okay ni kalendar buatan sendiri bagi bulan Disember 2013 .
Nak ? Boleh boleh tempahan dibuka .
*Krik kriik kriiik ....
Haha tapi biasalah kita hanya mampu merancang , Allah yang menentukan :)
Emm jangan marah setiap Isnin tu ada 'Hell' .
Bukan apa , terasa azab sangat nak pergi kerja hari Isnin hmm -_-


 Aipp ! Aipp ! Apa ni , tengok sekali je dah lah :p
Haha tak adalah , main-main je .
Tengok la banyak kali pun , tapi dalam hati mesti doakan kami berkekalan ye :) Aaamin
Masa ni Alyn dengan Mayrie juga pergi Seri Iskandar ambil si gemuk tu hee .
Emm asalnya Alyn pakai skirt labuh warna pink tapi rasa tak selesa , haha terus tukar .
Adoi , peringatan ni next time kena bawa tudung spare juga -.-


Hehe banyak je lagi aktiviti masa cuti kerja ni , tapi ..
Emm macam malas nak cerita plak , hahahaha kbye .
Assalamualaikum :)