December 24, 2014

Karnival Sukan Mahasiswa UiTM (KARiSMA) 2014 Part III

Assalamualaikum semua!
Kahkahkah lama gila nak sambung post pasal KARiSMA ni.
So, mood KARiSMA tu dah hilang, hahaha.
Tapi tak apa, post ni, kita tengok gambar jela ye.

Okay Alyn nak minta maaf sebab tak masukkan gambar player wanita, sebab err seksi sikit.

 Hah tengok pepagi lagi dah kena susun medal dengan bear ni.
Kalau dapat 1 tak apalah juga. Heh.
 Ni budak kacau je.
Tetiba.

 

 Hah pepandai la korang cari diorang ni team mana. Kah.

So kira ni hari terakhir la untuk event ni.
Lepas tu adalah penyampaian hadiah.

 
Kenal tak siapa beliau?
Lagenda Emas Sepak Takraw Malaysia, En Salim Mohd Yusof.
Tau ni pun sebab Google, hehe.



 Haha disebabkan tak ada bear lebih untuk kami rembat, kitorang tangkap gambar dengan bear je pun jadilah.

 Haa nah nak bagi tengok gambar dua orang anak pakcik pengadil yang rajin usik Alyn.
Usik apa nak tau? Dia tunggu player Puncak Alam lalu depan pentas, lepas tu jerit
 "Abang! Abang! Kak Alyn kirim salam! Tengoklah kak Alyn ni!"
Tu baru satu, banyak lagi dia cakap. Aduh jatuh saham kak Alyn ni adik oi.
Heh kurang asam budak ni, kesian 'abang' Puncak Alam tu hilang fokus nak perform haha.

 
Omey takk? Hehe.
 
 Hehe Alyn paksa dia teman sebab segan and takut jadi emcee.

 Hehe rindu plak suasana macam ni.

Okay jom tengok lepas majlis penyampaian hadiah.
 Hehe kawan baru from Puncak Alam.
Ramadan and Anas, dua-dua student sport rec.
Tetiba ada player Puncak Alam bagi Alyn bear tu 1.
Gosh, terkejut gila and unexpected and i don't know how to react haha.
Thanks yeah.
 Azli, Najib, Ramadan, sayaaaa, Anas and Tasha.
Eh tetiba je krew sibuk bergambar dengan player kan? Haha.
Tak apa tak apa, time ni diorang dah lupa kitorang dah kot haha.

 Okay budak gambar kiri tu memang Alyn takkan lupa lah sebab dia paling kelakar haha.
Nampak Alyn ni kecil gila kot, senang je kena belasah dengan dia ni tinggi gila heh.
Dah la dia lagi muda, adeh.
Nama dia Haikal, suka berlagak.
Budak sport rec juga ni.
Gambar kanan tu plak, haha no comment.
Tasha dah macam dukung baby je Alyn tengok haha.

 Puncak Alam and Shah Alam bergabung meletup!

Okaylah tu je untuk post ni.
Banyak gambar tak jadi nak letak sebab nak pendekkan post ni haha.
Anyway, tahniah kepada semua atlet KARiSMA UiTM tak kira menang atau kalah.
 Terima kasih UiTM Jasin bagi peluang dekat kami untuk jadi krew ni.
Pengalaman tu sangat-sangat berharga dan takkan Alyn lupa.
Terima kasih Encik Zaini dan yang lain-lain yang banyak ajar dan tolong kami.
Kepada krew yang lain, walaupun dah terlambat tapi nak cakap juga terima kasih atas kerjasama korang semua.
Sorry kalau ada buat salah ke apa.
Tahniah dah jalankan amanah korang dengan jujur.

 Thanks for everything, guys.

Okaylah terima kasih sudi baca walaupun bersepah post ni haha.
Assalamualaikum.