March 29, 2015

Dinner MMCS UiTM Jasin 2014 Part III

Assalamualaikum!
Daaaaaan dah sampai pun ke post terakhir ni.
Eh bukan untuk blog ni.
Post terakhir untuk cerita ni je hehe.
Siapa yang tak baca lagi post yang lepas, klik sini!

Okay post sebelum ni kita tengok gambar dekat red carpet kan?
Ni kita sambung bergambar dekat photobooth.
Jom!



Ni jela classmate yang sporting join event sana sini.
Yang lain ada yang dah pupus, busy, dan ada hal.







Aweks kelas M3CS2534B


Haha so macam mana?
Bosan?
Buat classmate, sila bagitau kalau ada gambar tak senonoh ke atau gambar korang yang korang tak suka ada dekat blog ni.
Thank you sudi singgah dekat blog ni walaupun membosankan.
Tapi hey, siapa suruh tengok sampai habis kan? Hehe

Anyway, tunggu post akan datang okay!
Taktau lagi nak cerita pasal apa tapi tunggu jelah.
Haha assalamualaikum.

Dinner MMCS UiTM Jasin 2014 Part II

Assalamualaikum!
Hihi okay dah janji kan nak sambung previous post?
Apa? Tak baca previous post lagi?
Nah! Klik sini!
Okay jom buang masa tengok gambar kitorang lagi.


Maaaaana mungkin, selimut tetangga~
Haha tetiba.




Okay cukup-cukuplah tu.
Haha next part best sikit.
Bukan apa, memasing comel malam tu, so bergambar red carpet kejap.
Sila pasang lagu The Final Countdown masa tengok gambar-gambar dekat bawah ni, bagi ada chill sikit hahaha.
Kbye

Yang mana rasa macam ada 2 gambar sama tu, saja nak tunjuk ada muka photobomb.
Haha ada yang berminat nak dijadikan calon? PM sekarang, for limited time!
Hehe gurau gurau.

Sorry, but not this girl.
This girl is taken.
Ecececeeeeeeee~

Okaylah ni je post kali ni.
Eh woi, tak habis lagi nak sambung next post.
Sebab banyak sangat gambar, malas nak letak dalam 1 post je nanti slow.
Hiks.
Okay siapa sanggup nak tengok muka kitorang lagi, klik sini!
Assalamualaikum.